Starten på noget anderledes, er du klar til at tage kontrol over dit liv

En “Harddisk oprydning” i hjernen.

Vores følelser og tanker bliver gennem hele livet påvirket af os selv, og af omgivelserne.

I hverdagen står familien, kollegaerne, chefen, virksomheden, medierne, reklamerne osv., på spring til at påvirke dig og dine meninger, alle disse påvirkninger lagers på din “harddisk”, men desværre bliver “harddisken” efterhånden fyldt op med så meget, at vores tanke mylder begynder at overbelaste vores system.

Systemet har nu kun den mulighed ved overbelastning, at foretage et systemnedbrud.

Idag ser vi desværre, at det ikke kun er voksne men også børn og unge der tidligt bliver overbelastet af disse påvirkninger, og vi ser flere og flere psykisk påvirket unge mennesker.

Overbelastningen betyder desværre at du bliver mere og mere ulykkelig, idet du ikke har kontrollen over dit eget liv, komplikationer fylder nu din hverdag, og overskuddet til at være tilstede forsvinder.

billede af knuderEr dine følelser og tanker et rod, som påvirker dig i en grad hvor du ikke føler at du slår til, du får stress, depression, lavt selvværd, angst, fobier osv.. Ligger du vågen om natten og ikke kan sove fordi du spekulere på alt muligt.

Har du børn som har ADD, OCD & ADHD, eller andre tilstande som gør dem ulykkelige.

Prøv en behandling med de unikke redskaber Tankefelt og Bars, disse redskaber vil kunne hjælpe med at få styr på tanke mylderet, og hjælper dig med at få magten over dit liv igen og derved glæden til at leve tilbage, så du kan leve lykkeligt.

Billede af reb der er ordnetSyge som er under et behandlingsforløb, vil med denne behandlingen bedre være i stand til at blive helbredt, da kroppens systemer ikke bliver belastet af følelser og tanke mylder, og derved forstærkes healing processen.

Få formateret “Harddisken” og lev lykkeligt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.