TFT

Tankefeltterapi.

Årsags behandling og ikke symptom behandling.

Angst, depression, stress, fobier, lavt selvværd, skyldsfølelser, traumer, afhængighed, osv. er blot enkelte af de punkter som vi mennesker har stigende problemer med, men som kan behandles med stor succes med TFT behandlingen.

Tankefeltterapi (TFT) benytter medianerne i kroppen, som også bruges af Akupunktører og Zoneterapeuter.

Der benyttes 14 punkter på kroppen til behandling, kombinationen af disse 14 punkter er så mangfoldige at hvis man havde startet fra en ende af ved år 0, vil de i dag tage endnu 16.864 år at komme alle kombinationerne igennem.

Om det virker – ja målinger på hjertet kaldet HRV (Heart Rate Variability eller hjerterytme variationsmåling) henviser til måling af variationen i intervallerne mellem hjerteslagene, som måles i millisekunder. HRV måler tillige aktiviteten og balancen i den sympatiske og den parasympatiske del af det autonome nervesystem (ANS). Langvarige studier har vist at en lav hjerterytme variation er et stærk forvarsel om alle årsager til dødelighed, ligesom der er en sammenhæng til en antal psykologiske tilstande.

Læs mere om disse undersøgelser der er foretaget i forbindelse med TFT og hvilken livforlængende virkning TFT har http://www.tftmanagement.com/hjerterytme/

Hvorfor er det en genial behandlingsform.

Tankefeltterapi, eller TFT, er en revolutionerende, sikker, hurtig og kort terapi form, som er blevet udviklet og tilpasset over de sidste 30 år af den amerikanske psykolog, Dr. Roger Callahan.

I Tankefeltterapi bliver klienten bedt om at tænke på problemet som for eksempel en angst, en fobi, et traume, savn, sorg eller følelser som vrede, depression eller fysisk smerte. Behandling med Tankefeltterapi består af stimulering (tappe eller banke) i en særlig rækkefølge på meridian punkterne på kroppen. Disse punkter er almindeligvis kendt som akupunktur meridianerne og findes ved muskeltest (kinesiologi).

Tankefeltterapi er en naturlig, medicin fri tilgang med hurtige resultater, som kan dokumenteres med hjerterytme variations måling.

KOMMENTARER OG TESTIMONIALS

“Det fascinerende ved TFT er, at det er hurtigt, smertefrit og at succesraten er nærmest utrolig… omkring 80-97%… hvilket er helt uhørt indenfor behandling af mental ubalance, uanset behandlingsformen og uanset hvor i USA. ”
Shad Meshad, President, National Veterans Foundation og Founder / Author of the National Veterans Centre Programme, USA.

“I et hestevæddeløb blandt behandlingsformer ville TFT til hver en tid vinde. TFT kræver stort set ingen personlig interaktion. TFT går udenom de langtrukne terapeutiske metoder som forudsætter empati, historik, forklaringer og skabelse af nye mønstre mv. TFT går direkte til problemet og ofte er 10 minutters behandling alt, hvad der behøves…”
Mary Sykes Wylie PhD, Chefredaktør ved “The Family Therapy Networker” (Jul/Aug 1996) og forfatter til en sammenlignende test af forskellige terapiformer for PTSD (Post Traumatic Stress Disorder).

“Her har vi patienter og familiemedlemmer som har akutte og kroniske medicinske, kirurgiske og psykiatriske problemer. Jeg anvender Callahan’s teknikker dagligt til hurtig lindring af forskellige traumer. Disse hurtige teknikker overgår i høj grad de traditionelle krisebehandlinger, fordi klienten eller patienten oplever bedring i løbet af minutter i stedet for dage, uger eller måneder.”
Dr. M. Marie Green, Clinical Social Worker, McKay-Dee Hospital, Ogden, Utah, USA

Tak til Henrik Lund som har introduceret og undervist på en fantastisk god og behagelig måde, alle der ønsker at lære behandlings metoden vil jeg varmt anbefale at bruge Henrik Lunds kurser. http://www.tftmanagement.com/

Mange af mine henvisninger er uddrag fra Henrik Lunds webside.